Gratar de fatada

Gratarele metalice de fatada “ Lichtgitter ” dau viata infatisarii constructiilor.
Pentru a folosi gratarele metalice de fatada ca elemente decorative incorporate intr-un concept architectural complet, sunt de dorit proiectele alternative.
Firma “ Lichtgitter ” va ofera o gama foarte larga de asemenea gratare metalice intr-o gama foarte variata de culori si forme.

Gratarele metalice de fatada sunt produse in principal din gratare presate, iar ca material, sunt confectionate din Al sau otel.
In functie de material, suprafetele finisate pot fi : vopsite ( prin metoda electrostatica ), zincate termic, plastic-laminate, cu vopsea arsa sau in culoarea proprie ( netratata ).   


Aceste gratare metalice de fatada asigura un rol important la protectia solara prin evitarea directa a razelor solare.
Principalii factori importanti ce determina o protectie mai scazuta sau mai ridicata a razelor solare sunt:
                - Inaltimea gratarului metalic
                - Dimensiunea ochiurilor gratarului metalic
                - Unghiul la care sunt montate

Aceste gratare metalice de fatada mai pot fi folosite si ca schele metalice de unde se pot curata ( spala ) geamurile unei cladiri din exterior, sau ca iesiri de urgenta ( in cazul unui incendiu ) sau alte situatii extreme.

Ca efect decorativ, gratarele metalice de fatada ofera design-uri alternative pentru toate tipurile de aplicatii arhitecturale moderne, creand astfel o imagine decorativa si totodata interesanta.
In functie de tratamentul la care au fost supuse, gratarele metalice de fatada sunt rezistente la coroziune .
In cazul unei lucrari mai mari sau a unui proiect mai complex, S.C. LICHTGITTER RO va ofera proiectarea, executia si montarea proiectului.

 

Gratar de fatada