Home » Gratare metalice » Gratare metalice perforate
Gratare metalice perforate (Profiluri de tabla), elemente de constructie din tabla avand sectiunea sub forma de C

Gratare metalice perforate

Firma Lichtgitter RO prezinta un nou sistem de acoperire a pardoselelor: Gratare metalice perforate ( Profiluri de tabla ). Aceste elemente de constructie din tabla avand sectiunea sub forma de "C" completeaza ideal gama de oferta a firmei noastre. Aceste tipuri de gratare metalice perforate isi gasesc utilizarea in constructia de platforme de lucru si de control, precum si la construirea puntilor, la instalatiile industriale dar si intr-un larg domeniu de transport si de depozitare.

Profilurile metalice din tabla exceleaza prin stabilitatea si calitatile lor antiderapante care este asigurata prin tratamentul special al structurii metalice de suprafata, sporind astfel securitatea la locurile de munca.

Aceste elemente confera o stabilitate dimensionala excelenta cu bune rezultate la montarea rapida si utilizarea lor fara probleme.

Datorita varietatii lor dimensionale, lungimi portante mari si a posibilitatii de livrare cu “ajustare pe corp “, utilizarea acestor profile metalice de tabla reduc costurile pentru constructia de sustinere.

Executarea intr-o forma eleganta precum si varietatea modelelor si a montajelor asigura un inalt aspect estetic al pardoselii acoperite cu aceste profiluri metalice de tabla.

Lasati-va convinsi de proprietatile celui mai nou produs al firmei Lichtgitter RO:

Gratare metalice perforate ( profiluri din tabla ) de tip B

Echipa noastra de consilieri este pregatita sa ofere consultanta clientilor interesati pentru gasirea celor mai bune solutii pentru proiectele propuse, avand la baza utilizarea atat a gratarului metalic presat, sudat prin rezistenta cat si a profilelor metalice de tabla.