Home » Despre noi

Despre Noi

Firma Lichtgitter Ro si-a inceput activitatea in luna ianuarie 2007, iar in luna august 2007 s-a reusit deschiderea unui atelier de productie in Oradea, din dorinta de a fi mai aproape de clienti si de a onora ferm si intr-un timp cat mai scurt comenzile primite de la clienti.

Oferta firmei Lichtgitter Ro cuprinde: gratare metalice sudate si presate pentru trafic pietonal, gratare metalice pentru trafic de autovehicule, trepte metalice pentru scari, scari metalice in spirala; (elicoidale), scari metalice drepte, scari metalice verticale si profilurile metalice de tabla.

Gratarele metalice Lichtgitter fac parte dintr-o gama larga de utilizare si pot fi folosite in diferite domenii ale industriei.

Gratarele metalice Lichtgitter se pot utiliza in industria chimica, petrochimica, centrale electrice, centrale de termoficare, precum si in industria alimentara, in industria poducatoare a autovehiculelor , la santiere navale, instalatii de foraj etc.

In functie de necesitatile de utilizare, fiecare tip de gratar metalic poate fi executat din diferite materiale cum ar fi: otel, otel-inoxidabil INOX, aluminiu, cu un tratament diferit a suprafetelor acestora;.

Gratarele metalice pot fi executate avand diferite dimensiuni si cu diferite decupaje ( taieturi rotunde, oblice, etc. ) utilizand sistemul CAD/CAM care garanteaza precizia superioara de executie.

Gratarele metalice Lichtgitter sunt fabricate cu ajutorul celei mai moderne tehnologii.

Norme internationale: DIN 24531 pentru treptele metalice
                                DIN 24537 pentru gratarele metalice
                                DIN EN ISO 1461 pentru procedeul de zincare

Produsele Lichtgitter Romania fac obiectul unui standard armonizat, avand sistemul de evaluare si verificare a constantei performantei 2+ si se aplica marcajul CE pentru care Lichtgitter Romania isi asuma responsabilitatea pentru conformitatea produselor pentru constructii cu performanta sa declarata, precum si pentru respectarea de catre acesta a tuturor cerintelor aplicabile prevazute in Regulamentul (UE) nr. 305/2011 si in alte acte legislative de armonizare relevante ale Uniunii Europene care prevad aplicarea marcajului. Produsele Lichtgitter sunt inscrise in Registrul National al Produselor pentru Constructii si se regasesc pe adresa www.ctpc.ro, Anexa 2, Familia 2.30, pozitiile 1, 2, 3 si 4.