Home » Gratare metalice » Gratare metalice presate » Acoperire echipamente

Acoperire echipamente

Acoperirea diferitelor echipamente cu ajutorul gratarelor metalice

Tot mai multe cladiri ( constructii ) noi si vechi sau modernizate sunt echipate cu aer conditionat sau instalatii de incalzire ( incalzitoare ) sub pardoseala. In cazul acesta este necesar ca fiecare radiator sa fie protejat respectiv acoperit cu aceste tipuri de gratare metalice, care au acum rolul unor pervazuri, dar in acelasi timp sa permita patrunderea aerului cald in incapere ( in cazul unor radiatoare de incalzire ).
Cu aceste tipuri de gratare metalice se poate acoperi orice spatiu din incapere aflat sub pardoseala, avand in primul rand un rol de protectie in cazul caderii unor persoane sau a altor lucruri.

Aceste panouri ( gratare ) ca si gratarele metalice pentru plafoane trebuiesc sa fie in primul rand atractive din punct de vedere estetic, dar in acelasi timp sa nu atraga dupa sine costuri suplimentare de intretinere, permitand circulatia aerului in incapere urmarindu-se in general acoperirea si neexpunerea la vedere a elementelor de incalzire, racire, aer conditionat, etc.
    
Gratarele metalice Lichtgitter indeplinesc perfect si cu succes aceste cerinte, oferind si protectie si recircularea aerului in incapere pentru elementele de incalzire, ventilatie sau orice alt tip de echipament avand o astfel de intrebuintare.
Mai mult de atat, aceste tipuri de gratare metalice au avantajul ca sunt facute la comanda pentru orice tip de aplicatie.

Aceste panouri (gratare) cu rolul de acoperitoare pentru diferite echipamente trebuie sa permita o trecere usoara a aerului prin aceasta dar nu oricum, pentru ca ochiurile gratarului metalic au o anumita inclinatie pentru dirijarea aerului intr-o anumita directie.
Pentru ca de obicei este evitata expunerea convertoarelor, radiatoarelor, etc. la vedere sunt de preferat aceste tipuri de panouri (gratare) avand axele secundare inclinate intr-o anumita directie si la un anumit unghi.

Aceste gratare metalice (panouri) utilizate ca si acoperitoare cu rol de protectie pot fi confectionate din Al sau otel.

Suprafetele finite ale acestor tipuri de gratare metalice sunt executate in functie de cerintele fiecarui client (tratate, zincate, vopsite etc.).

Acoperire echipamente